Onderhoud en reparatie van fietsen

In onze werkplaats draait alles om het onderhouden en repareren van uw  tweewieler. Of u nu een ervaren wielrenner bent, een stadsfietser die dagelijks naar het werk pendelt, of gewoon geniet van ontspannen weekendtochten, wij staan klaar om uw fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen uw fietservaring verbeteren door middel van uitstekende service en vakmanschap. Of u nu langskomt voor routineonderhoud, een snelle reparatie of een op maat gemaakte upgrade, we behandelen elke fiets alsof het de onze is. Uw tevredenheid en rijplezier staan voorop.

Wij staan voor u klaar

Of u nu een ervaren racer bent die op zoek is naar de perfecte afstelling of een beginnende fietser die wat hulp nodig heeft bij het onderhoud, onze fietsenwerkplaats staat voor u klaar.

Kom langs en ervaar zelf de expertise, passie en toewijding die onze werkplaats uniek maken. Uw fiets verdient alleen het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons via telefoon 0492 – 322 696 of via onze contactpagina. Wij staan u graag te woord!

Toegewijde monteurs die gepassioneerd zijn over hun ambacht

Achter elke reparatie of onderhoudsbeurt staat een team van toegewijde monteurs die gepassioneerd zijn over hun ambacht. Met jarenlange ervaring zijn ze de drijvende kracht achter onze werkplaats.

Maar het is niet alleen hun technische bekwaamheid die hen onderscheidt; het is hun liefde voor fietsen en hun toewijding aan het leveren van de best mogelijke service aan elke klant die hen echt bijzonder maakt.

Of u nu langskomt voor een snelle reparatie of een uitgebreide fietsaanpassing, u kunt erop vertrouwen dat uw fiets in de beste handen is.